Ik rijd graag en veel auto. Niet alleen gebruik ik de auto intensief voor mijn werk, maar ik mag ook graag heel Nederland doorrijden om leuke steden, dorpjes en natuurgebieden te bezoeken. Dat is echt mijn favoriete dagbesteding. Lekkere broodjes en koffie achterin de auto en op pad. Ik heb zo al heel veel van Nederland ontdekt. Mijn vrienden komen me tegenwoordig zelfs tips vragen als zij een dagje uit willen. Dat is toch wel erg leuk. Toen mijn oude auto het na vele jaren trouwen dienst begaf was dat best even schrikken. Ik had meteen een acuut probleem. Dat was natuurlijk voornamelijk omdat ik de auto ook gebruikte voor mijn werk, maar ik miste opeens ook mijn dagjes uit. Eigenlijk vond ik dat nog erger dan al het gedoe rond mijn werk. Maar goed, ik moest dus snel een nieuwe auto zien te vinden. Mijn omgeving raadde me een Volvo v40 occasion aan.

Volvo v40 occasion: ruim en modern

Ik ben de eerste die zal toegeven dat ik weinig verstand heb van auto’s. Ik koop ze op zicht. Hebben ze een leuke vorm en een leuke kleur dan maken ze een grote kans om mij als eigenaar te krijgen. Niet echt verstandig dus ik besloot een kenner te adviseren. Hij kwam dus met de Volvo v40 occasion. De online foto’s spraken me al meteen aan en het enthousiasme waar mee de kenner erover sprak ook. De auto heeft alle luxe die je mag verwachten en voor mij ruim en comfortabel genoeg. Bovendien is hij extra veilig met een voetgangersairbag. De auto is gemaakt van het mooiste materiaal en je kan er echt mee thuiskomen. Dus die werd het. En ik vond het heerlijk dat ik dat allemaal online op mijn gemak kon uitzoeken.

Ik ben weer op weg

De Volvo v40 occasion stond al snel bij mij voor de deur en het duurde niet lang of ik as helemaal aan de auto gewend. Hij rijdt fantastisch en alle snufjes erin vind ik heel erg fijn. Het is weer genieten op de weg. Als ik naar mijn werk ga natuurlijk, maar vooral weer in de weekenden als ik met mijn auto over de snelweg naar leuke plekken rijd. Deze auto brengt me overal naartoe en is betrouwbaar en fijn. Voortaan zal ik toch wat sneller een kenner inschakelen en ook goed online speuren. Maar voorlopig kan ik nog jaren vooruit met mijn Volvo v40 occasion.